U bent hier

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking aan Yris-style geretourneerd worden.; 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Yris-Style.com. Wij zullen vervolgens het traject voor u opstarten en u ontvangt binnen 2 dagen uw retourneer nummer. Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourneer nummer wordt het bedrag terugstorten. Uitzonderingen op het herroepingsrecht. De producten zijn niet te retourneren als:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. Producten die onder de Sale of korting vallen; 

f. Als het product onherstelbaar beschadigd is; 

g. Het product gewassen of verwarmd is;

Retourneren: Het is van belang om in uw e-mail uw bankgegevens te noteren zodat de retournering soepel verloopt. Houd er rekening mee dat Yris-Style kosten in rekening kan brengen indien het product beschadigd geretourneerd wordt. Met uitzondering dat het product zonder aanleiding stuk is gegaan. Hierover ontvangt u bericht over via het opgegeven e-mail adres. Het schadebedrag wordt, indien mogelijk, verrekend met het retournerende bedrag.

 

 

Copyright © 2014 Yris-Style. Alle rechten voorbehouden.